Az ablak bezárásához kattintson a képen kívülre!


Történet Küldetés Tevékenység Adatok Munkatársainkról Jogszabály

Az oldal azoknak nyújt segítséget, akik nem kizárólag személyesen vagy telefonon szeretnének eligazodni temetkezési, kegyeleti kérdésekben.

Honlapunk a temetkezési és kegyeleti szolgáltatások teljes köréről nyújt részletes információt. A Temetőink menüpontban minden budapesti temető, és az összes fontos temetői információ megtalálható.
 
Az ismeretlen fogalmakat, kifejezéseket a Gyakori kérdések–válaszok menüpontban található Kegyeleti kislexikon igyekszik megmagyarázni. Ugyanitt a leggyakrabban feltett kérdéseket is megválaszoljuk.
 
Egy temetés és gyászszertartás megszervezése nagyon összetett feladat, melynek során a hozzátartozóknak több mindent kell átgondolni, eldönteni. Mindeddig erre csak személyes ügyintézés során volt lehetőség. A honlapon található Szertartástervező segítségével a temetéssel, szertartással kapcsolatos fontos kérdéseket már otthon, családi körben át lehet gondolni, így elegendő egy alkalommal, megrendeléskor személyesen befáradni Irodáinkba.
 
Kérdéseire munkaidőben választ adunk a 06 80 200 611 telefonszámon.
Munkaidőn kívül a 262 8733 telefonszámon vagyunk elérhetők.
 
A sírok, emlékhelyek gondozása sokak számára okoz – gyakran – megoldhatatlan gondot. Gyakran arra sincs idő, hogy eljussunk a temetőbe, hogy megrendeljük a sírgondozást. A Sírgondozás menüpontban található Sírgondozás-tervező segítségével már személyes találkozás nélkül is mindenki áttekintheti a lehetőségeket, kiválaszthatja az igényeinek megfelelő szolgáltatást, és egy e-mail elküldésével ajánlatot is kérhet rá.
 
Napjaink elektronikus világában szinte elképzelhetetlen, hogy ne lehessen e-mailben értesíteni a hozzátartozókat, barátokat a szomorú halálesetről. Ezen kíván segíteni az E-gyászjelentés menüpontban található gyászjelentés küldő, - és tervező.
 
Bízunk benne, hogy megújult honlapunk valódi segítséget nyújt Mindenkinek!
 
 
                                                                  Budapesti Temetkezési Intézet Zrt