A halottszállítás a kegyeleti szolgáltatások egyik legfontosabb, nagy figyelmet és empátiát igénylő eleme. A BTI Zrt. ezért kiemelten fontosnak tartja, hogy mind a belföldi, mind pedig a nemzetközi halottszállítást képzett munkatársakkal, korszerű járműparkkal és modern informatikai háttérrel végezze.

 • Belföldi Szállítás

  Temetőn belüli halottszállítás

  Temetőinkben alapszolgáltatásként végezzük a belső halottszállítást. Kegyeleti és környezetvédelmi okok miatt elektromos autókat és Mercedes, Fiat gépjárműveket használunk. Megrendelői igény esetén, exkluzív Mercedes pompakocsit is tudunk biztosítani.

  CHR_0211

  Helyközi halottszállítás

  Megrendelésre vállalunk helyközi halottszállítást, Budapest - vidék és vidék - Budapest viszonylatban. Gépjárműveink megfelelnek mind a kegyeleti elvárásoknak, mind pedig a vonatkozó egészségügyi előírásoknak.

  Hamvak küldeményként történő eljuttatása

  Vállaljuk hamvasztást követően a hamvak megrendelési helyre történő juttatását, postai feladását is, teljes-körű ügyintézéssel.

  24 órás Diszpécserszolgálatunk: Halálesettel kapcsolatos bejelentés, kórházak, szerződött partnerek, orvosok részére pecsétszámmal:

  Telefon: 260-6772 / 262-8733 / 261-0737

  Munkaidőben keresheti Ügyfélszolgálatunkat az ingyenesen hívható ZÖLD SZÁMON.

  ZÖLD SZÁM: 06/80-200-611
 • Nemzetközi Szállítás

  A Budapesti Temetkezési Intézet Zrt. szolgáltatásai között szerepel és egyre jelentősebb szerepet kap a nemzetközi halottszállítás, mellyel Intézetünk 1960 óta foglalkozik.

  Intézetünk elvégzi a külföldön elhunyt magyar állampolgárok illetve a Magyarországon elhunyt külföldi állampolgárok teljes körű kegyeleti ügyintézését és hazaszállítását. A nemzetközi ügyintézés különös figyelmet igénylő tevékenység. Az évek során kialakult kapcsolati rendszerünk és szakmai múltunk miatt a Magyarországon elhunyt külföldi állampolgárok ügyintézésével egyre több Magyarországon lévő külföldi külképviselet keresi meg Intézetünket.

  A biztosító társaságokkal jó kapcsolatot ápol Intézetünk, akik a biztosított ügyfeleik kegyeleti ügyintézésére a Budapesti Temetkezési Intézetet kérik fel.

  Ügyfeleink száma a megbízhatóságunk és ügyintézésünk színvonala miatt egyre nő.

  Nemzetközi szállítás esetében: - ügyintézőink beszerzik a szükséges okmányokat, engedélyeket, - elvégeztetjük az egészség ügyi előírásoknak megfelelő balzsamoztatást, - fogadjuk a reptéren a külföldről érkező urnát ill.koporsót.

  További kérésre az elhunyt hazaszállítása után elvégezzük a belföldi kegyeleti ügyintézést temetőinkben

  Hamvak küldeményként történő eljuttatása

  Vállaljuk hamvasztást követően a hamvak megrendelési helyre történő juttatását, postai feladását is, teljeskörű ügyintézéssel.