Felhívás

Tisztelt Temetőlátogatók, Hozzátartozók!

 

A járványhelyzet alakulása és az egyre sűrűbben előforduló egyéb megbetegedések miatt dolgozóink és ügyfeleink egészségének védelme és feladataink zökkenőmentes ellátása érdekében az ügyfélszolgálatainkon (temetőirodák, felvételi irodák), ravatalozóinkban jogszabályi előírások miatt KÖTELEZŐ az orrot és szájat eltakaró maszk használata.

Kérjük, hogy a temetési hely, sír környékén a temetésen résztvevők a sírtól minimum 2 méteres távolságban helyezkedjenek el, hogy munkatársaink a temetéssel kapcsolatos fizikai munkát biztonságos távolságban végezhessék.

Társaságunk munkavállalói és ügyfeleink egészségének megőrzése érdekében továbbra is alábbi szabályok betartását kéri:

  • a temetői adminisztráció során: ahány  ügyfélablak van nyitva az adott irodában, annyi ügyfél tartózkodhat a helyiségben
  • változatlanul igyekezzenek betartani a 1,5-2m védőtávolságot

Megkérjük Önöket továbbá:

  • Legyünk figyelemmel idős hozzátartozóinkra. Lehetőség szerint meghatalmazással intézzük a számukra fontos és a sírhelyekkel kapcsolatos tennivalókat.
  • Amennyiben a fertőzés bármely tünetét észleli magán (láz, köhögés, hasmenés, fáradékonyság), akkor kérjük, hogy kizárólag telefonon, e-mailben érintkezzen munkatársainkkal.

 

Mindannyiunk egészségének megóvása érdekében kérjük fentiek szíves betartását!