Biztonsági felhívás

Biztonsági felhívás!

 

A temető látogatóinak biztonsága érdekében a Budapesti Temetkezési Intézet Zrt. az alábbiakról szeretné  tájékoztatni Önöket.

Felhívjuk a temetőbe gépjárművel érkező látogatóink szíves figyelmét, hogy lezáratlan állapotban ne hagyják járműveiket, még akkor sem, ha csak kisebb távolságra távolodnak el attól. A jármű utasterében jól látható helyen ne hagyják értékeiket!

Gyalogosan érkező látogatóink táskáikat ne hagyják őrizetlenül (padon, síron, síremlékre felakasztva) még rövid időre sem!

Sírköves munkálatok

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a temető területén leszólítgatva munkát ajánló személyek nem a Budapesti Temetkezési Intézet Zrt. munkatársai. Az általuk elvégzett munkákért garanciát és felelősséget Társaságunk nem vállal.  Amennyiben sírköves munkálatokat szeretne megrendelni, kérjük, fáradjon be a temető felvételi irodájába, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.

A temetőirodán kívül személyes adataikat, telefonszámukat lehetőség szerint ne adják meg, mert ezzel visszaélésekre adhatnak lehetőséget.