Datas of public utility

Tisztelt Látogatónk!

Társaságunk a Közbeszerzési Hatóság által működtetett Közbeszerzési Adatbázisban tesz eleget a jogszabályban előírt adatszolgáltatási kötelezettségének.

Köztulajdonban álló gazdasági társaságok takarékosabb működéséről szóló 2009. évi CXXII. törvény (Takarékos tv.)

A törvény célja az adatok kezelésére vonatkozó alapvető szabályok meghatározása annak érdekében, hogy a természetes személyek magánszféráját az adatkezelők tiszteletben tartsák, valamint a közügyek átláthatósága a közérdekű és közérdekből nyilvános adatok megismeréséhez és terjesztéséhez fűződő jog érvényesítésével megvalósuljon.

A következő aloldalak – az új törvény rendelkezéseinek megfelelő kialakítása és feltöltése folyamatban van. Megértésüket és türelmüket köszönjük!

 

Az aloldalak a közérdekű adatokat tartalmazzák, amelyekben az alábbi információk felől tájékozódhat

I. Szervezeti, személyzeti adatok

II. Tevékenységre, működésre vonatkozó adatok

III. Gazdálkodási adatok

2015.03.01 utáni ingatlanvagyon elidegenítésére vonatkozó szerződések adataira vonatkozó táblázat

Hivatkozással az energiahatékonyságról szóló 2015. évi LVII. törvény és az annak végrehajtásáról rendelkező 122/2015. (V. 26.) Korm. rendeletnek való megfelelés Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatal (primer) energia-fogyasztásának mértékéről és annak értékeléséről a korábbi fogyasztási adatok, beruházások, fejlesztések, valamint egyéb körülmények tükrében való éves összefoglaló tájékoztatás:

Energiagazdálkodás jellemzői 2018. évben

Energiagazdálkodás jellemzői 2017. évben

 

 

Egységes közadatkereső rendszer

Aktuális árjegyzékek