Előtakarékosság

Előtakarékosság

A BKM Nonprofit Zrt. BTI Temetkezési Divízió az érdeklődőknek felkínálja azt a lehetőséget, hogy kortól és egészségi állapottól függetlenül előre még életükben gondoskodhassanak saját vagy hozzátartozójuk eltemetéséről.

Az előtakarékossági szerződés megkötésekor az érvényben lévő árainkon kiszámítjuk a kívánt szolgáltatás összegét, melyet be lehet fizetni egy összegben vagy részletfizetéssel.

Az előleg bruttó (ÁFA-s) összege (2018. szeptember 3-tól):

Hagyományos temetés esetén: 190.000,- Ft és 19.760,- Ft bonyolítási díj

Hamvasztásos temetés esetén: 100.000,- Ft és 10.400,- Ft bonyolítási díj

Szórásos temetés esetén: 80.000,- Ft és 8.320,- Ft bonyolítási díj

A bonyolítási díj nem adódik hozzá a szolgáltatás összegéhez!

A szerződésben keretösszegként rögzített szolgáltatás díja és az előleg összege közötti különbséget részletfizetéssel lehet törleszteni a szerződő fél igénye és anyagi lehetősége szerint, de a törlesztési részlet nem lehet kevesebb mint 5.000,- Ft. A különbség részletfizetésének maximális időtartama 18 hónap.
A befizetett összeget kamatozó bankszámlán helyezzük el és a kamatokkal növelt összeget teljes egészében a szerződés alanyának kegyeleti szolgáltatására fordítjuk.

Az előtakarékosságról bővebb felvilágosítással szolgálunk a Temető irodákban elérhető “TÁJÉKOZTATÓ A KEGYELETI ELŐTAKARÉKOSSÁGI RENDSZERRŐL” c. információs anyagunkban.

További kérdése esetén kérjük keresse Kegyeleti Előtakarékossági Irodánkat. Szerződéskötés, illetve személyes érdeklődés előtt kérjük, minden esetben egyeztessen telefonon időpontot a sorban állás elkerülése, valamint a gördülékeny ügyintézés érdekében.

KEGYELETI ELŐTAKARÉKOSSÁGI IRODA

Cím: 1055 Budapest, Szalay u. 3.
Tel.: 06 1 323 – 5224
E-mail: elotakarekossag@btirt.hu

 

A BTI célkitűzése, hogy folyamatos fejlesztésekkel könnyítse az ügyintézés menetét a lakosság részére.
Kérjük közreműködését az alábbi felmérés kapcsán, hogy megfelelően bővíthessük szolgáltatási területeinket.

Kérdőív kitöltése