Szállítás

A halottszállítás a kegyeleti szolgáltatások egyik legfontosabb, nagy figyelmet és empátiát igénylő eleme. A BTI ezért kiemelten fontosnak tartja, hogy mind a belföldi, mind pedig a nemzetközi halottszállítást képzett munkatársakkal, korszerű járműparkkal és modern informatikai háttérrel végezze.

 

Belföldi szállítás

Temetőn belüli halottszállítás

Temetőinkben alapszolgáltatásként végezzük a belső halottszállítást. Kegyeleti és környezetvédelmi okok miatt elektromos autókat és Mercedes, Fiat gépjárműveket használunk. Megrendelői igény esetén, exkluzív Mercedes pompakocsit is tudunk biztosítani.

Helyközi halottszállítás

Megrendelésre vállalunk helyközi halottszállítást, Budapest – vidék és vidék – Budapest viszonylatban. Gépjárműveink megfelelnek mind a kegyeleti elvárásoknak, mind pedig a vonatkozó egészségügyi előírásoknak.

 

Hamvak küldeményként történő eljuttatása

Vállaljuk hamvasztást követően a hamvak megrendelési helyre történő juttatását, postai feladását is, teljes-körű ügyintézéssel.

 

24 órás Diszpécserszolgálatunk

Halálesettel kapcsolatos bejelentés, kórházak, szerződött partnerek, orvosok részére pecsétszámmal:
Telefon: +36 1 260 6772 / +36 1 262 8733 / +36 30 406 0188

Nyitvatartási időben keresheti ügyfélszolgálatunkat:
+36 1 700 7000


Nemzetközi Szállítás

A BKM Nonprofit Zrt. BTI Temetkezési Divízió szolgáltatásai között szerepel és egyre jelentősebb szerepet kap a nemzetközi halottszállítás, mellyel Intézetünk 1960 óta foglalkozik.

Társaságunk elvégzi a külföldön elhunyt magyar állampolgárok illetve a Magyarországon elhunyt külföldi állampolgárok teljes körű kegyeleti ügyintézését és hazaszállítását. A nemzetközi ügyintézés különös figyelmet igénylő tevékenység. Az évek során kialakult kapcsolati rendszerünk és szakmai múltunk miatt a Magyarországon elhunyt külföldi állampolgárok ügyintézésével egyre több Magyarországon lévő külföldi külképviselet keresi meg Intézetünket.

A biztosító társaságokkal jó kapcsolatot ápol Intézetünk, akik a biztosított ügyfeleik kegyeleti ügyintézésére a BTI-t kérik fel.

Ügyfeleink száma a megbízhatóságunk és ügyintézésünk színvonala miatt egyre nő.

Nemzetközi szállítás esetében: – ügyintézőink beszerzik a szükséges okmányokat, engedélyeket, – elvégeztetjük az egészség ügyi előírásoknak megfelelő balzsamoztatást, – fogadjuk a reptéren a külföldről érkező urnát illetve koporsót.

További kérésre az elhunyt hazaszállítása után elvégezzük a belföldi kegyeleti ügyintézést temetőinkben

 

Hamvak küldeményként történő eljuttatása

Vállaljuk hamvasztást követően a hamvak megrendelési helyre történő juttatását, postai feladását is, teljes körű ügyintézéssel.


24 órás Diszpécserszolgálat

Nyitvatartási időben keresheti ügyfélszolgálatunkat:
+36 1 700 7000