Urna Pantheon –
Angyalok kertje

Két különleges temetkezési hely Budapesten.

Angyalok kertje – Farkasréti temető

A BKM Nonprofit Zrt. BTI Temetkezési Divízió a Farkasréti temető Hóvirág utcai részében egy kiemelkedő színvonalú exkluzív parcellát alakított ki. Társaságunk különleges, Magyarországon egyedülálló parcellát hozott létre ezen az egyedi panorámát nyújtó szabad területen, amely hangulatában és kialakításában is eltér a hagyományos köztemetői parcelláktól.
Az új területre egy igényesen kialakított sétányon juthatnak el a látogatók, melyet a mozgáskorlátozottak is könnyebben meg tudnak közelíteni a számukra kiépített feljáró segítségével.
Az Angyalok Kertjében kialakított temetkezési helyeket előre meg lehet vásárolni. A temetkezési hely kiválasztásában pontos helyszínrajz, látványterv, valamint helyszíni megtekintés segíti a hozzátartozókat.

A sírhelyekkel kapcsolatban érdeklődjön a Farkasréti temető elérhetőségein.

 

Urna Pantheon – Új Köztemető

Altemplomi hangulatot idéző temetkezési helyet alakított ki a BKM Nonprofit Zrt. BTI Temetkezési Divízió az Új Köztemetőben található Urna Pantheonban.
Egyedülálló, hogy az urnafülkék lejárati ideje 60 évre váltható meg. A BTI célja az urnapanteon létesítésével és kialakításával, hogy különleges temetkezési lehetőséget biztosítson azon személyek számára, akik modern mégis letisztult környezetben szeretnének végső nyughelyet biztosítani szerettüknek. A beépített nemes anyagoknak köszönhetően első látásra is egyedülálló alkotás született. A meditációs helynek is alkalmas terem belsejét római travertin mészkővel, a belső urnatartók táblái ruskicai rózsaszín fényezett márvánnyal burkolták. A klimatizált termet szórt fény világítja meg.
Az urnafülkék előtt megpihenhetünk, csendben emlékezhetünk szeretteinkre. A helyiség középpontjában álló, alulról megvilágított mészkőtömb mintegy ravatalként is szolgál a temetési szertartásokon.

A sírhelyekkel kapcsolatban érdeklődjön az Új Köztemető elérhetőségein.