Történetünk

Közszolgáltatási tevékenységet ellátó társaságunk hosszú múltra tekint vissza. Jogelődjét 1919. áprilisában alapították magánvállalkozások egyesítésével. Az 1989-es rendszerváltást követően 1994-ben született a döntés a jelenlegi működési formáról. Mint a Fővárosi Önkormányzat zártkörűen működő részvénytársasága, kizárólagos tulajdonosai vagyunk Budapest 14 temetőjének, üzemeltetjük a Csömöri Hamvasztó-üzemet és Sírkertet.

Magyarország, és egyben Európa legnagyobb kegyeleti szolgáltatója vagyunk. Méltán lehetünk büszkék arra, hogy minőségbiztosítási rendszerünk évek óta ISO tanúsítással rendelkezik, amely fokozottan garantálja az ügyfeleink igénye és megelégedettsége szerinti szolgáltatást. Hazánkban elsőként értük el a teljes körű kegyeleti szolgáltatásokra, temetők fenntartására és üzemeltetésére, valamint a halottak hamvasztására kiterjedő minőségi követelmények, nemzetközi normák szerinti tanúsítását.

Temetőink mindegyike igényesen kialakított gondozott park. Az Új Köztemető összefüggő zöldfelülete nagyobb kiterjedésű mint az V. kerület.

 

Részletes történetért kattintson ide: TÖRTÉNET